нашите услуги

Абонаментно обслужване:

  • Текуща счетоводна отчетност.
  • Месечно изготвяне и подаване на документите съгласно ЗДДС.
  • Обработка на възнаграждения по трудови и граждански договори.
  • Изготвяне на годишен финансов отчет и данъчни декларации.
  • Представителство пред НАП при ревизии.
Всички услуги

За нас

счетоводни услуги и финансови консултации

снимкаДружеството е създадено в началото на 2007 г. с намерение на управителите да реализират професионалния си опит като счетоводител и финансов аналитик в собствен бизнес.

Октус България е компания за счетоводни услуги и финансови консултации, специализирана в предоставянето им на дружества с дейност и/или представителства в България. Цел на дейността ни е комплексното решаване на поставените от клиентите проблеми. Услугите, които предлагаме се основават на принципите на поддържане на висок професионализъм, лоялно партньорство, конфиденциалност, специфичен подход към всеки партньор. Ние се стремим да помагаме на нашите контрагенти да се съсредоточат върху основните си бизнес-цели.

Октус България предлага прецизно счетоводство и конкретни финансови консултации, от които всяко дружество се нуждае, за да има успешен и проспериращ бизнес.

Ако счетоводната отчетност, данъчните закони и банкови кредитни лабиринти са бреме за Вас, доверете се на Октус България. За нас изкуството на счетоводните записи, данъчните вариации и финансови анализ и инженеринг е забавление и удоволствие.


Mono Collective